Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
22.11.17 - klo:16:32
Etusivu | Ohjeet | Kirjaudu | Rekisteröidy
Uutiset: Tervetuloa keskustelemaan!

+  Kansalaiskeskustelu
|-+  Tuoreimmat viestit
Sivuja: [1] 2 3 ... 10

 1 
 : 19.11.17 - klo:11:38 
Aloittaja Keijo Räävi - Uusin viesti kirjoittanut Lasse Lahtinen
Washington Postin toimittajat analysoivat Presidentti Trumpin lausuntoja. 298 päivän aikana hän esitti 1628 väärää tai harhaanjohtavaa väitettä.

 2 
 : 14.11.17 - klo:20:58 
Aloittaja Mikael Vestama - Uusin viesti kirjoittanut Mikael Vestama
Ei taas oikein tiedä minne osastolle tämän laittaisi mutta tulkoon nyt tähän. Näet Virheissä on suvaitsevaisuuskriisi tämän Diarran insestikommenttien jälkeen ja moni virheä raivoissaan Diarraa puolustaville virheille. Niinpä äärivirheä Jori Eskolin (myös äärirasmuslainen ja kaikkialla vain ja ainoastaan rasismia näkevä) on nyt päättänyt erota virheistä koska virheätkin on nyt muuttuneet rasisteiksi! Koomista luettavaa!

Jorin blogi:

Vihreä tolkun hiljaisuus

Minä kirjoitin viime viikolla puolueesta nimeltä Vihreät. Siis siitä puolueesta, jonka jäsen vielä hetki sitten olin. Kunnes sain palautetta.

Minä nimittäin olen saanut sitä. Palautetta. Vihreiltä. Ja paljon. Se palaute on näyttänyt tältä:

...

jne.


Tuolla sitten kuvakaappauksia palautteesta ja itkua siitä.

 3 
 : 12.11.17 - klo:07:33 
Aloittaja Heikki Jokipii - Uusin viesti kirjoittanut Heikki Jokipii
Taas sama toistui Hesarissa. Tässä isossa jutussa ...

Eräänä kesäiltana Seppo kaatui ja kuoli – se oli vakava paikka, sillä tämän raivokkaan neron piti ratkaista yksi ihmiskunnan kohtalon­kysymyksistä

... ydinjätteiden loppusijoituksen (edesmenneestä) suunnittelijasta. Ei sanaakaan jätteiden uudelleen käyttämisestä. Siitä mahdollisesta ratkaisusta tähän kohtalonkysymykseen.

Loppusijoituksen problematiikkaa sen sijaan käsiteltiin, henkilöhistorian lisäksi, laajasti.Aikajänteeä enimmillään miljoona vuotta.

 4 
 : 11.11.17 - klo:09:13 
Aloittaja Lasse Lahtinen - Uusin viesti kirjoittanut Lasse Lahtinen
Näyttää siltä että Egyptin vallankaappauksen masinointi ja sen demokraattisesti valitun hallinnon syrjäyttäminen oli vasta alkusoittoa Saudi-Arabian ulkopoliittiselle uhittelulle ja agressioille. Nyt kuningaskunnan epäillään kidnapanneen Libanonin pääministerin ja pakottaneen hänet lukemaan eroanomuksensa. Uhoaminen Irania vastaan on noussut aivan uudelle tasolle. Jemenin pääkaupunki on saanut tuta ankaria pommituksia. Qataria vastaan on asetettu pakotteita koska se ei suostu sulkemaan liberaalia Al Jazeera uutiskanavaa. Kaiken kukkuraksi kuningaskunnan sisällä on käynnissä historiallinen vallankaappaus kun kruununperijälle epälojaaliksi arveltuja prinssejä ja ministereitä on pidätetty yllätysratsioissa.

 5 
 : 08.11.17 - klo:07:21 
Aloittaja Keijo Räävi - Uusin viesti kirjoittanut Heikki Jokipii
Aikanaan sanottiin, että USA:ssa tulevien vaalien vaalkamppailu alkaa heti vaalien jälkeen.

Nyt näyttää siltä, että edellisten vaalien vaalikamppailu alkaa myös heti vaalien jälkeen.

Tuo ilmiö näyttää muuten levinneen. Nyt on UK:ssa syntynyt teoria, että Brexit-tulos olikin Venäjän manipuloima:

‘RUSSIA DID IT!’: A COMFORTING DELUSION

Lainaus
Ben Bradshaw, the Labour MP for Exeter, has had something on his mind since the EU referendum. Namely, a fear that Russia in some way played a role in persuading the 52 per cent to vote to leave the EU. Last week he raised the matter in the House of Commons, asking for a government investigation.

Ja kyllä Suomessakin! Nyt on liikkeellä vahva huhu, että Venäjä pyrkii vaikuttamaan täällä presidentinvaaleihin ... öh, tuota ... saadakseen Niinistön uudelleenvalituksi?

Mutta takaisin Amerikkaan. Näin rajua kamaa sieltä Facebookista löytyy:

Behold the Work of Russia's Evil Advertising Geniuses

Eli suurin piirtein: varjele meitä Venäjän pahojen mainosmiesnerojen (pahoilta) töiltä.

 6 
 : 07.11.17 - klo:16:59 
Aloittaja Heikki Jokipii - Uusin viesti kirjoittanut Heikki Jokipii
USA:ssa republikaanit uhkaavat lopetttsa tuulivoiman tuet:

https://www.thegwpf.com/wind-energy-stocks-fall-after-republicans-propose-to-axe-subsidies/

Ja kahden johtavan tuulivoima!oiden valmistajan osakekurssit tipahtavat rajusti.

 7 
 : 07.11.17 - klo:05:32 
Aloittaja Heikki Jokipii - Uusin viesti kirjoittanut Heikki Jokipii

Liioittelua tai ei, niin tuo Sohlmanin linja on selvästi erilainen kuin Ollilan, joka kyllä rakentaa naapuriavun varaan ja myös sääriippuvaille energialle.

Mikähän tuo Ollilan raportin miniterikäsittely on?

Tässä tilaisuudessa se ei näytä tulevan esille:

http://tapahtuma.expomark.fi/nordic-energy-forum/program/

 8 
 : 06.11.17 - klo:13:36 
Aloittaja Heikki Jokipii - Uusin viesti kirjoittanut Heikki Jokipii
Tällainenkin voi olla mahdollista:

Murska-arvio Suomen sähkön toimitusvarmuudesta: sähkövaje uhkaa vuonna 2020 - ”pahimmillaan lamaannuttaa yhteiskunnan”

Ja siellä, artikelissa alempana:

Lainaus
- Suomalainen tukipolitiikka on suosinut sääriippuvaista tuotantoa ja samalla murentanut toimitusvarman tehon kannattavuuden. Samalla kantaverkkoyhtiö on rakentanut järjestelmää naapuriapuun pohjautuvaksi kriisitilanteissa. Naapureidenkaan apuun ei voi joka tilanteessa luottaa, kirjoittaa Sohlman.

Sohlmanin edustama energiayhtiö Pohjolan Voima tuottaa sähköä ja lämpöä vesivoimalla, lämpövoimalla ja ydinvoimalla. Sohlmanin mukaan edes valmistuva Olkiluoto 3 -ydinvoimalaitos ei pysty kattamaan poistuvaa tehoa.

Hän toivoo, ettei ongelmaa selitetä pois, vaan siihen suhtaudutaan vakavasti.

- Tosiasia kuitenkin on, että sään mukaan vaihtelevan tuotannon määrän kasvaessa, entistä suuremmaksi kysymykseksi tulee se, miten varmistetaan sähkön saatavuus eli riittävä sähköteho kulutushuipuissa ja silloin, kun ei tuule tai paista.

Tosin ystäväni sähköinsinööri tuosta artikkelista keskustellessamme totesi, että tuossa Sohlmanin (kokonais)arviossa saattaa olla hieman ... liioitteluaVirnistää

 9 
 : 04.11.17 - klo:10:06 
Aloittaja Keijo Räävi - Uusin viesti kirjoittanut Lasse Lahtinen
Amerikka kohisee ja tutkii. Löytyykö facebookista venäjän propagandaa ja onko Putin peräti pyrkinyt edistämään sanan säilällä ulkopoliittisia tavoitteitaan?

Trumpin patologinen valehtelu ja tiedot lähipiirin venäjäkytköksistä paljastettiin jo kampanjan aikana. Todennäköisesti tiedot heikensivät Trumpin kannatusta kaikkein kovapäisimpien oikeiston haukkojen keskuudessa. Clinton esiintyi silmiinpistävän kärkkäästi Putinia kohtaan.

Voisivatko amerikkalaiset tutkimuskomiteat vihdoinkin selvittää esim. FOX-kanavan osallisuuden kammottavaan Irakin sotaan johtaneiden valeuutisten ja propagandan levittämisessä? Ny-times tutki omaa osuuttaan ja johtopäätös oli masentava. Lehti myönsi jo vuonna 2004 levittäneensä valeuutisia ja hallituksen perätöntä propagandaa:

http://www.nytimes.com/2004/05/26/world/from-the-editors-the-times-and-iraq.html

Vai eivätkö hallituksen omia kansalaisia vastaan levittämä propaganda ja valeuutiset kiinnosta amerikkalaisia? Tonkininlahden lavastuksestakaan ei ole montaa riviä kirjoitettu. Liian masentava aihe?

 10 
 : 03.11.17 - klo:15:53 
Aloittaja Mikael Vestama - Uusin viesti kirjoittanut Lasse Lahtinen
Miten pakotteet purivat Saddamin hallintoon tai Kuubaa vastaan? Kannattaisiko välillä kokeilla jotain muuta. Esim. viisumivapautta, opiskelijavaihdon kiihdyttämistä, kansalaisia kurittavien pakotteiden poistamista so. kaikkia sellaisia toimia joiden seurauksena tavallinen pohjoiskorealainen kokee demonisoidun ulkomaailman vähemmän uhkaavaksi. Edessä on vuosien hanke mutta en keksi parempaakaan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10


MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!